Sunday, December 27, 2009

KESELAMATAN PELAJAR PERLU DIJAGA

Posted on 11:44 AM by ASPIRASI UKM



keadaan lubang @ rekahan yang semakin besar dan dalam


Tapak ini merupakan tapak bekas tanah runtuh dan sekarang mula retak kembali


Penduduk KIY yang ditemui amat risau akan hal ini


JAKSA KIY telah memandang serius perkara ini dan PMUKM juga akan terus memastikan pelajar terbela















15 Response to "KESELAMATAN PELAJAR PERLU DIJAGA"

.
gravatar
Anonymous Says....

alahai.. nk dkt2 prk tunjuk baik..
konon kate gm xikhlas tayang2.. aspirasi pun lagi haprak..
ape tindakannya.. pandang je..??
mantap aspirasi~~ weng22

.
gravatar
Anonymous Says....

aspirasi syg ku.....x buat keje tapi sapa2 yang jadi cacon diorang dah dapat henset....apa kau ingat aku x tau? dulu kemain lagi aku undi aspirasi kononnya x percaya apa yang GM ckp...skrang ni terang lagi bersuluh..mmg haprak aspirasi ni

.
gravatar
Muhammad Ammar Bin Iskandar A117352 FKAB/3 Says....

hahahahahahahha... lawak2! pecah perut aku gelak.. jom jumpa aku pastu aku nak dgr sendri dari mulut kau..ape? calon aspirasi dapat handset..hahahahhahahahahahahhahahahah!

.
gravatar
anak ayah Says....

hek eleh aspirasi..belagak!!!jom pnyokong GM kite wat perarakan motor sluruh UKM..

.
gravatar
wanna Says....

Salam...
plek la...
apsal orang mender baek pun nak kene kutuk???
apa yang betul tu betul la... yang salah tetap salah...

.
gravatar
senior GM 06/07 Says....

hahaha! jom2.. ingat time aku 1st yr.. berarak moto.. buat bsing.. naik kolej.. skrg dah pencen ah bro.. aku tgk2 je korang.. pe na jadik adiklah.hahaha

.
gravatar
org lame KIY Says....

ape benda yg GM wat kat KIY?? nothing fitnah adelah...

.
gravatar
Anonymous Says....

eh,jgn r mlenting smpi p*****k..ish2.."kslamatan" yg dmksudkan tntg jln retak je kew?kalo mtor hilang n brg2 brhrge hilang cmne?xde pon kowg wt..ermm..sdey nye..ajak forum tntg kselamatan npe xdtg dlu..tu yg xphm tu..hahaha..tp pape pon thniah la..bgos2..

.
gravatar
Anonymous Says....

moto harta sendiri, sinri jaga la bai. jalan ukm punye, ukm la jaga. memang la retak je, in case jalan tu tetibe mendap mcm yg sebelum ni org lalu, boleh ilang nyawa bai. keselamatan nyawa pelajar x pentingkah? moto ngan nyawa mane ko nak pilih?

.
gravatar
wtf Says....

woii kpd yg ckap psl moto 2....klu lu ad bnyak bnda nk post meh join aspirasi,tolong jage blog...ckap pandai la beb...semua org bole buat,pelaksanaan ko bole buat???jwb ckit....ckap pkai akal la,da msuk u kott...pemikiran 2 meluas ckit...letih la semua bnda nk tnjuk kat blog..klu nk sgt,anta artikel kat email ni aspirasiukm@gmail .com...ak cabar!!!!! kpd yg ckap pandai 2

.
gravatar
Anonymous Says....

calon aspirasi dpt hp??ni calon prk bile ni?agak2..kalo ak nak claim dapat tak??hahah.lawak la korang ni.fitnah la selagi boleh fitnah.at least ape ak bc kat blog ni takda la pulak kutuk gm lebih2.kalo nak compare ngan blog gm tu..keje duk ngutuk orang je.uhu.